Menu

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Project βαθμολόγησης των τροφών στο ΠαΜακ

-Έχεις σκεφτεί ποτέ με ποιο τρόπο οι διατροφικές μας συνήθειες επηρεάζουν το περιβάλλον; 
-Είναι όλες οι τροφές το ίδιο ρυπογόνες και έχουν το ίδιο οικολογικό αποτύπωμα στον πλανήτη; 
-Πώς μπορούμε να τρώμε πιο οικολογικά; 

Μια πρώτη απάντηση δίνει η Περιβαλλοντική Ομάδα του ΠαΜακ, παρουσιάζοντας το project βαθμολόγησης των τροφών, με βάση την ποσότητα CO2 που απελευθερώνεται και την ποσότητα νερού που καταναλώνεται για την παραγωγή 1kg των βασικότερων τροφών.
Θα το βρείτε στην Λέσχη Σίτισης και στα stands της Ομάδας στο ΠαΜακ. αλλά και στο site μας.