Menu

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Διαγωνισμός για την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών στο Πα.Μακ.

Το γραφείο Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας προκηρύσσει διαγωνισμό με στόχο την ανάδειξη αναδόχου που θα συλλέγει από τον χώρο του Πανεπιστημίου τα παρακάτω ανακυκλώσιμα υλικά: χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο, γυαλί, ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές συσκευές, CD/DVDΓια την συμμετοχή στον διαγωνισμό θα πρέπει οι υποψήφιοι να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις: 

1. Να διαθέτουν την τεχνογνωσία, το συνεργείο και σε ισχύ όλες τις απαραίτητες από τον νόμο άδειες για την συγκέντρωση και μεταφορά των ανακυκλώσιμων υλικών, τις οποίες οφείλουν να προσκομίσουν.

2. Να ζυγίζουν τα προς αποκομιδή ανακυκλώσιμα υλικά μαζί με τον υπεύθυνο του γραφείου Περιβαλλοντικής Διαχείρισης πριν αυτά φορτωθούν στο όχημα και να παρέχουν σε αυτόν σχετικό εκδιδόμενο ζυγολόγιο όποτε ζητηθεί.
3. Να πραγματοποιούν την αποκομιδή των υλικών απ’ ευθείας από τους κάδους ανακύκλωσης και σε έκτακτες περιπτώσεις όπου η ποσότητα είναι μεγάλη (π.χ. το άδειασμα ενός γραφείου ή η εκκαθάριση αρχείου) αυτή θα γίνεται πόρτα-πόρτα, σε όλους τους ορόφους του Πανεπιστημίου (4 πύργοι, ημιόροφος, ισόγειο). Η αποκομιδή αφορά όλο το περιεχόμενο του κάδου και ο διαχωρισμός του υλικού γίνεται από τον ανάδοχο. Ο ανάδοχος δεσμεύεται να συλλέγει τα ανακυκλώσιμα υλικά με ασφάλεια, διακριτικότητα και χωρίς όχληση. 
4. Η αποκομιδή θα λαμβάνει χώρα κάθε 7-14 μέρες, ανάλογα με τις ανάγκες του Πανεπιστημίου και την ποσότητα των ανακυκλώσιμων υλικών που διατίθενται, κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο του γραφείου Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.
5. Οι ενδιαφερόμενες εταιρίες αποκομιδής μπορούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό με προσφορά που θα αφορά κάποια μόνο από τα προαναφερθέντα υλικά και όχι απαραίτητα όλα.
 6. Ο ανάδοχος βαρύνεται με τα έξοδα συλλογής και μεταφοράς και τις νόμιμες κρατήσεις.  Η τοποθέτηση των κάδων ανακύκλωσης στον χώρο του Πανεπιστημίου είναι ευθύνη του γραφείου Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Η ανάληψη του έργου θα γίνει από τον ανάδοχο που θα  προσφέρει την υψηλότερη τιμή ανά τόνο για κάθε είδος ανακυκλώσιμου υλικού ξεχωριστά.
7.  Η διάρκεια της σύμβασης είναι 12 μήνες και μπορεί να παραταθεί για 12 ακόμα μήνες με μονομερή δήλωση της αναθέτουσας αρχής.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα που αναφέρονται στο σημείο 1 και να καταθέσουν τις προσφορές τους στο γραφείο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015, στις 14:00, οπότε και θα εξεταστούν από τους υπεύθυνους του γραφείου Περιβαλλοντικής Διαχείρισης οι προσφορές που έχουν κατατεθεί. Στην διαδικασία αυτή μπορούν να παρίστανται και οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι, ώστε να τηρηθεί το αδιάβλητο της διαδικασίας.


Γραφείο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Πανεπιστημίου Μακεδονίας 
Χατζηνικολάου Άρης 

τηλ: 2310 891-364 
email: emas@uom.gr