Menu

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Επίσκεψη στο ΚΔΑΥ Σίνδου

Επίσκεψη στο Κέντρο Ανακύκλωσης Σίνδου
Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στις 14:00

«Που καταλήγουν τα ανακυκλώσιμα υλικά που πετάμε στους μπλε κάδους»;
Τα προηγούμενα χρόνια αναρωτιόμασταν αν γίνεται ανακύκλωση στην Θεσσαλονίκη και αν ναι, πως γίνεται. Επειδή οι φήμες έδιναν και έπαιρναν, αποφασίσαμε να πάμε να δούμε εμείς οι ίδιοι τι γίνεται. Έτσι, πριν λίγα χρόνια πραγματοποιήσαμε την πρώτη μας επίσκεψη στο ΚΔΑΥ Σίνδου. Η εμπειρία μας φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα και από τότε την επαναλαμβάνουμε ανά δύο χρόνια.
Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στις 14:00 – 17:00, θα κάνουμε επίσκεψη στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) Σίνδου. Στο ΚΔΑΥ αυτό καταλήγουν τα ανακυκλώσιμα υλικά από τους μπλε κάδους του Δήμου Θεσσαλονίκης και άλλων δήμων, γίνεται η διαλογή και μετά στέλνονται προς επεξεργασία. Θα ξεναγηθούμε μέσα στο εργοστάσιο για να δούμε ζωντανά την διαδικασία και να ενημερωθούμε για όλα τα στάδιά της. 

Το ραντεβού μας είναι στις 14:00 στην μπροστινή είσοδο του ΠαΜακ, όπου θα μας περιμένει πούλμαν για να μας μεταφέρει στο ΚΔΑΥ Σίνδου (περίπου 30’ διαδρομή). Θα είμαστε πίσω στις 17:00. Η μεταφορά είναι δωρεάν. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους/ες. 

FB event ΕΔΩ.
Το ΚΔΑΥ Σίνδου